Rapid Bratislava

Karate1 Premier League - Salzburg 2016

Karate 1 Premiere League pokračovala 15.-17. apríla ďalším kolom. Tentokrát sa svetová špička predstavila v rakúskom Salzburgu. V reprezentačnom výbere Slovenska boli nominované aj pretekárky TJ Rapid Bratislava:

Kumite seniorky - 55 kg: Viktória Semaníková vyhrala v prvom kole nad Poľkou Szponder 8:0, v druhom kole si poradila s Taliankou Biondo 3:1, v treťom kole prehrala s Rakúšankou Kumizaki 0:5, no tá ju potiahla do repasáže. V nej sa Viktória stretla v prvom kole s Turkyňou Sezer, ktorú porazila 4:1, v druhom kole porazila Čiernohorku Draškovič, a v boji o tretie miesto porazila Nórku Alstadsæther 9:2!

V rovnakej kategórii Jana Vojtikevičová porazila v prvom kole Češku Haladovú 4:0, v druhom kole porazila Ukrajinku Miastkovskú na zástavky po výsledku 0:0, v treťom kole porazila Talianku Hasani 1:0. Vo štvrtom kole nestačila na Malajzičanku Jefry a prehrala 0:4. Jana nastúpila v repasáži, tam ale v boji o tretie miesto prehrala s Chorvátkou Kovacevic na zástavky, po výsledku 2:2.

Kumite seniorky - 61kg: Inga Suchánková vyhrala v prvom kole nad Belgičankou De Vos 1:0, v druhom kole porazila Švajčiarku Bruederlin 2:0, v treťom kole prehrala s Peruánkou Grande 0:7. V repasáži Inga prehrala hneď v prvom súboji s Ukrajinkou Segorina 0:4.

Kata seniorky: Katarína Longová vyhrala v prvom kole nad Peruánkou Calderon 5:0, v druhom kole porazila Talianku Bonucelli 4:1, no v treťom kole prehrala s Vietnamkou Do Ha 2:3.