Rapid Bratislava

Karate1 Series A - Salzburg 2017

Rakúsky Salzburg privítal svetovú karatistickú špičku na ďalšom kole Karate1 Series A. Na turnaji nechýbali ani pretekári TJ Rapid Bratislava, ktorí sa predstavili v reprezentačných farbách Slovenska. 

Katarína Longová vyhrala v kategórii kata ženy v prvom kole nad Taliankou Fabbri 5:0, v druhom kole prehrala s Francúzskou Hugue 1:4.

Matúš Lieskovský, štartujúci za Duklu B.Bystrica v kategórii kumite muži -76kg, vyhral v prvom kole nad Talianom Ranzettim 10:2, v druhom kole porazil Japonca Nishimuru 5:5, v treťom kole zdolal Turka Pinarbasiho 5:2, vo štvrtom kole prehral s Ukrajincom Horunom 0:2.

Viktória Semaníková, v kategórii kumite ženy -55kg, vyhrala v prvom kole nad Maročankou Ouhammad 2:1, v druhom kole vyhrala nad Švajčiarkou Michel 5:0, v treťom kole si poradila s Macedónčankou Georgievou 4:0 a vo štvrtom kole prehrala s Taliankou Cardin 0:2. V repasáži nastúpila v prvom kole proti Indonézanke Sanistyarani, cez ktorú postúpila po výsledku 1:1, následne však prehrala v Japonkou Nakamura 0:1.

Zuzana Kubalová, kategória kumite ženy +68kg, prehrala v prvom kole s Francúzskou Florentin 0:2