Rapid Bratislava

Začíname trénovať vonku!

V zmysle usmernenia Úradu verejného zdravotníctva SR č. OLP/3461/2020 zo dňa 21. apríla 2020 vo veci prevádzky vonkajších športovísk pre bezkontaktný šport (zdroj: www.uvzsr.sk), pripravujeme tréningy na školskom ihrisku ZŠ na Odborárskej ulici v termínoch:

Utorok od 17.00 do 18.00 hod.

Štvrtok od 17.00 do 18.00 hod.

Prvý tréning bude 7.mája 2020!

Aby sme dokázali splniť prísne kritéria ÚVZ a zabezpečili dostatočný počet trénerov, je bezpodmienečné nutné zaslať pred každým tréningom záväznú prihlášku najneskôr do 12.00 hod. v príslušný deň plánovaného tréningu na niektorú z adries: e-mail: longa@dopravoprojekt.sk; longa@mail.t-com.sk; alebo sms na tel. 0915 834 005.

Obsahom tréningov bude kondičná príprava a príprava na skúšky.

  • tréningy budú prebiehať bez prítomnosti verejnosti, rodičov či iných osôb,
  • športovci nebudú vykonávať športový zápas kumite, ale budú precvičovať individuálne karatistické techniky, pri dodržaní bezpečnej vzdialenosti od ostatných osôb a pri zabezpečení čistoty náčinia,
  • v prípade športovej činnosti detí do 18 rokov veku je povinnosťou športovcov mať a používať výhradne vlastnú nádobu na vodu označenú vlastným menom,
  • tréneri budú viesť evidenciu o účasti osôb na športovej činnosti v rozsahu meno, priezvisko, dátum a čas účasti na aktivite.

Ing. Ján Longa
predseda oddielu karate