ME seniorov 2013

Jana Vojtikevicova KK Rapid BratislavaOd 9. do 12. mája sa v Budapešti uskutočňujú 48. Majstrovstvá Európy seniorov, na ktorých nechýbajú ani pretekári TJ Rapid Bratislava štartujúci za reprezentáciu SR. Naši pretekári opäť dokázali, že patria k európskej špičke.

V kategórii kumite muži -75 kg nastúpil Matúš Lieskovský v prvom kole proti reprezentantovi z Fínska. Svojho súpera zdolal, no následne prehral s niekoľkonásobným majstrom sveta R.Aghayevom z Azerbajdžanu. Ten Matúša potiahol do repasáže v ktorej 1.kole vyhral s AUT T.Kaserer, ale v 2.kole prehral s POR N.Moreira.

Jana Vojtikevicova KK Rapid BratislavaV kategórii kumite ženy -55 kg nastúpila Jana Vojtikevičová po prvom voľnom kole v 2.kole proti Angličanke S.Hayes. Tento zápas vyhrala. V nasledujúcom kole prehrala 2:3 s ITA S.Cardin. V repasáži v 1.kole vyhrala 1:0 s RUS N.Kadozova a v boji o 3.miesto nastúpila v sobotu proti AZE I.Gasimova. Tento zápas bol jednoznačne v réžii našej reprezentantky a po výsledku 10:1 si domov odváža bronzovú medailu! GRATULUJEME!