Karate1 Premier League - Hanau 2013

V nemeckom Hanau sa najbližší víkend uskutoční ďalšie kolo prestížnej Karate 1 Premiere League. Pretekári TJ Rapid Bratislava nebudú na turnaji chýbať a budú reprezentovať SR v nasledujúcich kategóriách:

Ingrid Suchánková - v 1.kole vyhrala 5.4 s NED (Bakker M.), v 2.kole vyhrala 2:0 s ITA (Piccirilli S.), v 3.kole vyhrala 2:0 so SVK (Semaníková V.), v 4.kole vyhrala 1:0 s CHI (Lepin D.), v 5.kole v boji o postup do finále vyhrala 1:0 s UKR (Serogina A.). Vo finále vyhrala s ITA (Forcella N.) a obsadila tak 1.miesto. GRATULUJEME !!!

Katarína Longová - kata ženy, zvíťazila v prvom kole nad dánskou reprezentantkou Bjerring, no v druhom kole nestačila na Chorvátku Kiuk. Tá následne prehrala s Vietnamkou Nguyen, takze Katka stratila možnosť postupu do repasáže.

Matúš Lieskovský - kumite muži -75kg, v prvom kole porazil Taliana Zancheho 4-0, v druhom kole zvíťazil nad reprezentantom Hong Kongu Lee Ka 1-0, v treťom kole si poradil s Čiľanom Dubom 1-0, vo štvrtom kole zvíťazil nad Francúzom Boujaabom 3-0. V semifinále Matúš prehral s Nemcom Bitschom 5-7 a v následnej repasáži porazil Švajčiara Sahina 4-3, takže napokon obsadil vynikajúce 3.miesto!

Adam Lieskovský - kumite muži -84kg, vyhral v prvom kole nad Portugalčanom Moreirom 8-0, v druhom kole vyhral nad Nemcom Mauerom 4-0, no v treťom kole nestačil na Srba Jovanoviča a prehral 0-6. Jovanovič v semifinále prehral s Nemcom Tsurtsumiom 2-3 a Adam teda nepostúpil do repasáže.