Rapid Bratislava

Karate1 Premier League - Salzburg 2013

V Salzburgu sa počas víkendu 30.11. a 1.12. uskutočnilo ďalšie kolo K1 Premiere League, na ktorej sa predstavila špička svetového karate. V programe turnaja boli okrem kategórií seniorov aj kategórie kadetov a juniorov. V reprezentačnom výbere SR nechýbali ani pretekári TJ Rapid Bratislava:

Katarína Longová - kata seniorky - v prvom kole sa stretla s Taliankou Realeovou (Matsumura Bassai - Unsu) a vyhrala 3:2, v druhom kole sa stretla s Dánkou Kampmann (Paiku - Gojushiho sho) a zvíťazila 5:0, v nasledujúcom kole sa stretla s Chorvátkou Kiuk (Suparimpei - Unsu) no prehrala 2:3. Kiuk následne prehrala s Angličankou Sell Aimee 1:4 a Katarína teda stratila možnosť postupu do repasáže.


Ingrind Suchánková - kumite ženy -61kg - prehrala v prvom kole po nerozhodnom výsledku 2:2 na zástavky s Francúzskou Ignace. Tá v neskôr prehrala s Chorvátkou Lenardovou, čo Inge zmarilo postup do repasáže.


Adam Lieskovský - kumite muži -84kg - vyhral v prvom kole nad Nemcom Wachendorferom 4:2, v druhom kole prehral na zástavky s Egypťanom Solimanom, ktorý ho však potiahol do repasáže. V nej Adam vzhral v prvom kole na Meruhovicom z Bosny a Hercegoviny 6:4, no následne prehral so Švajčiarom Lucom 1:7.


Daniel Havlíček - kata kadeti - prehral po prvom voľnom kole v druhom kole (Paiku) s Bielorusom Shishko 2:3, ten však postúpil do finále, čo Danielovi zabezpečilo účasť v repasáži. V tej nastúpil v prvom kole s kata Annan proti Chorvátovi Lovicovi a vyhral 5:0. Potom nastúpil proti Talianovi Gagicovi s kata Suparimpei proti Annan a opäť vyhral 5:0. V súboji o tretie miesto nastúpil proti Maďarovi Forgacsovi (Kushanku proti Gankaku) znovu jasne dominoval 5:0, tento krát s kata Chatanyara Kushanku. Zo Salzburgu si odváža 3.miesto!