Rapid Bratislava

Karate1 Premier League - Almere 2014

Ďalšie kolo prestížnej K1 Premiere League sa uskutočňuje počas víkendu 8. a 9. marca v holandskom meste Almere. Medzi nominovanými pretekármi SR máme aj pretekárov TJ Rapid Bratislava:

Kumite ženy -50 kg: Semaníková Viktória prehrala v prvom kole s tureckou reprezentantkou Tosun 3:5, ktorá následne prehrala v nasledujúcom kole.

Kumite ženy -55 kg: Vojtikevičová Jana vzhrala v prvom kole nad Angličankou Santillo 1:0, v druhom kole porazila Maďarku Juhasz 2:0, v treťom kole Ukrajinku Terlzuga 3:0, no vo štvrtom kole nestačila na Turkyňu Yakatan a prehrala 0:6. Tá však Janku potiahla do repasáže, kde si poradila s Nórkou Alstadsaether 5:3 a obsadila konečné tretie miesto!

Kumite ženy -61 kg: Suchánková Ingrid vyhrala v prvom kole nad Portugalkou Rodrigues 4:0, v druhom kole nad Maďarkou Lassingleitner 2:0, ale v treťom kole prehrala nad Nemkou Sperner 1:3. Nemka v ďalších bojoch nesupela a tak Inga nepostúpila do repasáže.

Kumite ženy +68 kg: Kubalová Zuzana nastúpila v prvom kole s Tunisankou Aissa s ktorou však prehrala 0:4.

Kumite muži -75 kg: Lieskovský Matúš v prvom kole porazil Čecha Kubičku 1:0, v druhom jednoznačne porazil Nóra Larsena 8:é, v treťom vyhral na vlajky nad Ukrajincom Tsimbalom, no vo štvrtom kole nestačil na Maročana Rouihu a prehral 2:10. Ten prehral v ďalších kolách s Francúzom Moreirom a tak Matúš nepostúpil do repasáže. 

Kata ženy: Longová Katarína prehrala v prvom kole s českou reprezentantkou Míškovou 2:3. Tá následne prehrala hneď nasledujúce kolo, takže Katka stratila možnosť repasáže.