Rapid Bratislava

Majstrovstvá sveta seniorov 2014

V nemeckých Brémach sa v týchto dňoch uskutočuje najvýznamnejšie podujatie tejto sezóny, Majstrovstvá sveta seniorov. V poradí 22. svetový šampionát po prvý krát prebieha už od stredy, kedy začali eliminácie jednotlivých kategórií. Všetky informácie o majstrovstvách nájdete v priložených linkách. Z pretekárov TJ Rapid Bratislava sa v národných farbách predstavili:

Katarína Longová v kata ženy, prehrala v prvom kole s Iračankou Afsaneh 1:4, ktorá neskôr prehrala s Francúzskou Scordo a tak nepotiahla Katku do repasáže.

Viktória Semaníková v kumite žien -55kg, prehrala v prvom kole so Škótkou Connell 1:2. Škótka prehrala v ďalších bojoch s Francúzskou Thouy. Viktória sa teda nedostala do repasáže.

Ingrida Suchánková v kumite žien -61kg, vyhrala v prvom kole nad Chorvátkou Lenard 5:1, no v druhom kole prehrala s Francúzskou Ignace 0:4. Francúzska prehrala hneď v nasledujúcom súboji a tak nepotiahla Ingu do repasáže.

Zuzana Kubalová v kumite žien družstiev. Team vyhral v 1.kole nad Taliankami 2:1, v 2.kole porazili Kazašské reprezentantky na body za stavu 1:1, no v 3.kole prehrali s Ukrajinkami 0:2.

Matúš Lieskovský v kumite mužov -75kg, vyhral v prvom kole nad Kanaďanom Gaysinksi 3:0, v druhom kole si poradil s Čilanom Dubo 3:1, no v treťom kole podľahol Iračanovi Asgari 1:3. Iračan neposúpil do finále a tak Matúš stratil možnosť zabojovať v repasáži.