Rapid Bratislava

Karate1 Premier League - Paris 2016

Naši najlepší pretekári sa zúčastnili Karate1 Premier League v Paríži, ktorý bol už tradične prvou previerkou svetovej špičky v kalendárnom roku.

TJ Rapid Bratislava oddiel karate

Katarína Longová sa v kategórii kata ženy, v ktorej štartovalo 87 pretekárok, stretla v prvom kole s Portugalčankou Viannou, ktorú porazila 4:1. V druhom kole bojovala proti Francúzske Lacombe, ktorú porazila 5:0. V treťom kole nastúpila proti Bieloruske Yermakovej, s ktorou bohužial prehrala 0:5.

Daniel Havlíček sa v kategórii kata muži, počet štartujúcich 134, v prvom kole stretol s Nemcom Baumom, ktorému podľahol 2:3.

Janka Vojtikevičová pri svojom súťažnom návrate bojovala v kategórii kumite ženy -55kg. V prvom kole sa stretla s Luxemburčankou Schmit, no prohrala s ňou 4:6.

V rovnakej kategórii (kumite ženy -55kg) sa predstavila aj Viktória Semaníková, ktorá však tiež neprešla cez prvé kolo. Porazila ju Iránčanka Khaksar 1:9.

Inga Suchánková v kategórii kumite ženy -61kg porazila v prvom kole 2:0 Diepa Gonzalez zo Španielska, v druhom kole prehrala s Francúzskou Hertault 0:1.

Matúš Lieskovský v kategórii kumite muži -75kg porazil v prvom kole Francúza Tifouri 8:0, v druhom kole porazil opäť Francúza, tentokrát Henryho 5:1, v treťom kole si poradil s Talianom Cartellim 2:0. Vo štvrtom kole prehral s Maďarom Harspatakim 1:2.