Rapid Bratislava

Karate1 World Cup - Lasko 2016

V slovinskom meste Laško sa počas víkendu 12.-13. marca uskutočnil Karate1 World Cup - Lasko 2016. Na turnaji sa predstavili aj pretekári TJ Rapid Bratislava, z ktorých sa najviac darilo Viktórii Semaníkovej.

TJ Rapid Bratislava oddiel karate

Katarína Longová nastúpila v kategórii kata seniorky. V prvom kole prehrala so Srbkou Jaksic 1:4.

Jana Vojtikevičová v kategórii kumite seniorky -55kg prehrala v prvom kole po výsledku 1:1 na zástavky so Srbkou Rankovic.

Viktória Semaníková v kategórii kumite seniorky -55kg vyhrala v prvom kole 3:2 s Chorvátkou Catlak, v druhom kole porazila Fínku Hyvarinen po výsledku 1:1 na zástavky, v treťom kole porazila Alžírčanku Draou 3:1, vo štvrtom kole prehrala s neskorou víťazkou, Draskovic z Čiernej Hory 0:1. Pretekárka Čiernej Hory potiahla Viktóriu do repasáže, v ktorej v prvom kole porazila Maďarku Lakatos 6:0 a v zápase o tretie miesto porazila reprezentačnú kolegyňu Inu Macejkovú 3:0. Zo Slovinska si Viktória odváža bronzovú medailu!

Inga Suchánková v kategórii kumite seniorky  -61kg prehrala v prvom kole s Ruskou Stepanovou 2:3.

Daniel Havlíček v kategórii kata seniori vyhral v prvom kole nad Maďarom Tóthom 5:0, no v druhom kole prehral s Lau Chi z Hong Kongu.

Matúš Lieskovský v kategórii kumite seniori -84kg prehral v prvom kole s Alžírčanom Giurim 1:4. Matúš sa dostal do repasáže, v ktorej ale prehral v prvom kole s Kosovčanom Araqim na zástavky, keď zápas skončil 2:2.