Rapid Bratislava

Vianočná kapustnica (2011)

Predvianočné obdobie sme sa tento rok rozhodli osláviť vo veľkom štýle. V Spoločenskom dome vo Vinočnom sa zišlo viac ako 250 súčasných, či bývalých karatistov, rodičov, známych a podporovateľov nášho klubu.

Bohatý program pripravený pre divákov nebol zameraný len na karate, ale aj na umelecké vystúpenia, ktoré mnohých veľmi príjemne prekvapili a potešili. Samozrejme, karate bolo tým, čím sa každá skupina chcela pod vedením svojho trénera pochváliť. Postupne sme videli ukážky tréningu našich najmladších karatistov, cvičenie skupiny žiakov, ako aj juniorov. Karatistický blok uzavrel exhibičný rozhodovaný zápas kumite v podaní Matúša Lieskovského a Filipa Forra.

Všetkých prekvapil príchod Mikuláša, čerta a anjela, ktorí mali pre každého malý darček. V rozdávaní darčekov sa pokračovalo aj pri žrebovaní tomboly, ktorá svojim množstvom a obsahom vyvolala úsmev na tvári všetkých ocenených.

Spoločný večer sme zakončili pohľadom do histórie klubu. Na video projekcii sme mohli sledovať záznamy rapiďáckych sústredení a tréningových kempov.

Veríme, že sa o rok stretneme opäť!