Rapid Bratislava

Karate1 Premier League - Berlin 2018

Od 14. do 16. septembra sa v nemeckom hlavnom meste uskutočnilo ďalšie kolo Karate1 Premiere League. Previerka pretekárov pred novembrovými Majstrovstvami sveta seniorov pritiahla do Berlína absolútnu svetovú špičku v karate. Z našich pretekárov sa predstavili traja pretekári.  

Viktória Semaníková vyhrala v kategórii kumite ženy -55kg prvé kolo nad Indonézankou Sanistyarani 6:2, v druhom kole porazila Škótku Connel 3:0, v treťom kole podľahla Egypťanke Attia 0:4. Tá nepostúpila do finále a tak sa súťaž pre Viktóriu skončila.

Zuzana Kubalová sa predstavila v kategórii kumite ženy +68kg. V prvom kole postúpila cez Rakúšanku Reiter po nerozhodnom výsledku 1:1, v druhom kole porazila Francúzsku Garcia 1:0, v treťom kole ju porazila Španielka Palacio Gonzalez 0:5. Tá ale nepotiahla Zuzku do repasáže a tak sa s turnajom rozlúčila.

Matúš Lieskovský nastúpil v kategórii kumite muži -75kg v prvom kole proti Kazachovi Ainazarovovi, ktorého porazil 3:1. V druhom kole zvíťazil nad Iránčanom Asgarim 4:3, v treťom kole podľahol Francúzovi Da Costovi 0:3. Da Costa vypadol v ďalšom kole, takže Matúš nepostúpil do repasáže.