Atletická dráha

Atleticka draha KK Rapid BratislavaAtletický ovál KK Rapid Bratislava, ktorý sa nachádza hneď vedľa našej Do-Jo zažil svoju prvú letnú sezónu. Počas niekoľkých mesiacov ho pravidelne využívali všetky tréningové skupiny.

Po niekoľkých brigádach rodičov, trénerov a cvičencov, ako aj po nespočetných hodinách práce sme ju v roku 2013 úspešne uviedli do užívania. Úvodné spoločné tréningy sa v priebehu leta rozdelili podľa jednotlivých skupín a každý, kto mal záujem, si prišiel zabehať a zacvičiť.

Atleticka draha KK Rapid BratislavaOd prvého júlového týždňa sme tak mali v priestoroch atletickej dráhy letnú prípravu, počas ktorej sa okrem karate trénovali aj základy lukostreľby, zlepšovala sa kondičná pripravenosť pretekárov a na svoje si prišli aj rodičia, ktorí si s nami prišli zašportovať

Atletická dráha nebola používaná len na tréningy karate, ale počas leta slúžila aj športovej verejnosti. Každý, kto prejavil záujem o pohybovú aktivitu v priesoroch atletickej dráhy, mohol využit jej priestory.

Chceme sa poďakovať všetkým, ktorí prišli a pomohli ukutočniť tento sen a víziu!

Atletická dráha vznikla aj za podpory Media Rača
Atleticka draha KK Rapid Bratislava

Ján Longa

Predseda KK Rapid Bratislava