Rapid Bratislava

Karate1 Premier League - Okinawa 2016

Kolíska karate, japonský ostrov Okinawa, privítala najlepších karatistov sveta na jednom z kôl Karate 1 Premier league. Do ďalekého Japonska cestovala aj výprava našich karatistov.

TJ Rapid Bratislava oddiel karateKatarína Longová, kata ženy, vyhrala v prvom kole nad Hung Chen z Taipei 4:1, v druhom kole prehrala s domácou Japonkou Teruya 2:3.

Viktória Semaníková, kumite ženy -55kg, prehrala v prvom kole s Japonkou, no neskoršou finalistkou, Tokai 0-2. V repasáži porazila na zástavky pretekárku Huang z Taipei, následne porazila v zápase o tretie miesto Japonku Gomyo 4:2 a získala bronzovú medailu.

Jana Vojtikevičová, kumite ženy -55kg, vyhrala v prvom kole nad Japonkou Katayama 1:0, v druhom kole prehrala s ďalšou Japonkou Furuno 1:4.

Zuzana Kubalová, kumite ženy +68kg, prehrala v prvom kole s Nórkou Orbaek 0:2.

Inga Suchánková v kategórii kumite ženy -61kg vyhrala v prvom kole v Japonkou Okita 8:1, v druhom kole porazila Brazílčanku Saffen 1:0 a vo finále prehrala s Japonkou Iwato 0:1. Domov si vezie fantastické druhé miesto! Inga sa týmto umiestnením stala celkovou víťazkou Karate 1 Premier league pre rok 2016 vo svojej kategórii.